måndag 12 januari 2009

Veckans tema på trivago - Strand

Playa Grande i Tossa de Mar i Spanien 22 januari 2008 kl 19:14
Playa Grande i Tossa de Mar i Spanien 11 september 2007 kl 15:43

Playa Grande i Tossa de Mar i Spanien 6 januari 2006 kl 15:23

Detta är den största av stränderna i Tossa de Mar i Spanien. Den näst största heter Mar Menuda, den tredje heter Playa Codolar.

Mer av Tossa de Mar kan du se och läsa i min blogg Mitt liv och mina funderingar som jag skrev i när jag bodde där. Där finns det mycket om Tossa, traditioner, vandring i bergen, torsdagsmarknaden, underbara vyer, ljuva blommor, de andra stränderna mm. Där bjuder jag oxå på film med Sardana dans tryck på länken till vänster så kan du se den, tryck här! så kan du lyssna till havsbrus
längst ned i inlägget finner du filmen

Välkommen in och botanisera TRYCK HÄR! så kommer du dit

Se mer stränder hos trivago

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Pysen73 sa...

Vackert med borgmuren i bakgrunden! Det är inte på alla stränder man har något så fint att titta på!

oumberligating sa...

Ja, tänk den som fick vara lite solvarm, äldsta sonen har tagit körkort så nu får han öva och ha bilen på egen hand så mycket han vill så idag tog jag cykel till "jobbet" dvs arbetsförmedlingen, första gången i livet som jag är arbetslös, som många andra så blir man ibland övertalig vid omorganissation, har haft ett underbart år med full lön från mitt förra jobb och det användes bl a till en resa till Frankrike med husbil så det går ingen nöd på mig, skriver dels från den här bloggen dels från en annan om fysisk smärta www.jernsaxen.blogspot.com, ha det bra mvh från Peter Olofsson!

Solvarm sa...

Hej Pysen!

Ja denna borgmur har en strand på andra sidan oxå, Playa Codolar.

Hej Peter!

Lycka till med arbetssökandet. Ja Frankrike är ett mycket vackert land att kuska omkring i.

En skön fortsatt vecka önskar jag er båda.

Solvarma Irene

trivago sa...

Det ser inte dumt ut alls! Bilderna från januari när det inte är en människa där ser härliga ut, fast jag anar att det är kallare än vad det ser ut att vara :o)

Milli sa...

Härliga bilder du tagit :) Har varit i Lloret 2 gånger och var då 16 och 18 år så då passade partylivet utmärkt för mig :) Vet inte hur det är för barnfamiljer men jag tyckte det var mest "stök" eller "liv" på kvällarna.