söndag 6 juni 2010

Fototriss - matfoto



Dessa bilder är tagna från lördagskvällens begivenheter

Mer matfoto hittar du hos Helena på Fototriss

19 kommentarer:

Synnøve. sa...

Så gott allt såg ut. Allt utom beccel..... det går bara inte att äta.
Klems.

Anonym sa...

Hela kostcirkeln - mums!

Bodil sa...

Det ser fantastiskt gott ut...och som sagt var, hela kostcirkeln =)

Ma.links sa...

Fina bilder :)

Mia sa...

Oh, vad gott det ser ut - alla tre motiven *mums*.
Mia

Barbro S sa...

Vilka fina matbilder, salladen blir min favorit, den vill jag absolut smaka. Och sen ost, mmm!

Lena Rollmar Kårén sa...

Vilken härlig måltid! Fräscht och vackert!

Bra bilder!

Cecilia Artista sa...

Perfekt middag! Ja förutom kakorna förstås!
Kom in till mig så ska du få smaka på något riktigt spanskt!

Misswhatsit sa...

Gott och frestande! Man blir riktigt sugen.:)
Ha en bra söndag!

Cai sa...

Fina bilder!
Kolla in mitt nya projekt; fotoutmanings sidan www.weekdayphotos.com med nya foto utmaningar varje vardag...lite annorlunda än dem andra, kika förbi!

Mia sa...

Härligt somrig sallad, väljer den som egofavorit direkt (så passar den min GI-diet också).
Snygg triss!

Jah Hollis sa...

Det ser gott ut och det blev säkert en lyckad afton på matfronten. :-)

Ingalill sa...

Vilken härlig sallad :)

Len@ sa...

Salladen såg då jätte god ut, den skulle jag gärna ätit upp ;)

Beppan sa...

Du verkar ha haft en god lördagkväll!! Härliga matfoton!!

bagarbruden sa...

Underbara bilder med läcker mat

Pialotta sa...

Ostbricka är så gott:) men jag tar gärna en småkaka eller två.. gillar ju små torrisar;)
Fint fotat så där matigt:)

E-B sa...

smakfullt!

Erik "Semlan" sa...

Kan tänka mig att lördagen blev lyckad. Verkar så när jag ser dina foton :-) Anar att det var något grillat kött till den där salladen? Den ser väldigt smaskig ut! Att sitta efter middagen och småäta goda ostar och päron/vindruvor är inte alls dumt. Det gör vi själva då och då. En ostbricka kan förgylla en middag och förlänga samkvämet. Ett gott vin och ett par ostar, mums.
Litet tips till Synnöve. Becel oliv är godare, tycker jag, om det nu ska vara bordsmargarin på smörgåsen. Det behövs ju oftast inte.