söndag 6 juni 2010

Fototriss - matfoto



Dessa bilder är tagna från lördagskvällens begivenheter

Mer matfoto hittar du hos Helena på Fototriss

19 kommentarer:

  1. Så gott allt såg ut. Allt utom beccel..... det går bara inte att äta.
    Klems.

    SvaraRadera
  2. Hela kostcirkeln - mums!

    SvaraRadera
  3. Det ser fantastiskt gott ut...och som sagt var, hela kostcirkeln =)

    SvaraRadera
  4. Oh, vad gott det ser ut - alla tre motiven *mums*.
    Mia

    SvaraRadera
  5. Vilka fina matbilder, salladen blir min favorit, den vill jag absolut smaka. Och sen ost, mmm!

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig måltid! Fräscht och vackert!

    Bra bilder!

    SvaraRadera
  7. Perfekt middag! Ja förutom kakorna förstås!
    Kom in till mig så ska du få smaka på något riktigt spanskt!

    SvaraRadera
  8. Gott och frestande! Man blir riktigt sugen.:)
    Ha en bra söndag!

    SvaraRadera
  9. Fina bilder!
    Kolla in mitt nya projekt; fotoutmanings sidan www.weekdayphotos.com med nya foto utmaningar varje vardag...lite annorlunda än dem andra, kika förbi!

    SvaraRadera
  10. Härligt somrig sallad, väljer den som egofavorit direkt (så passar den min GI-diet också).
    Snygg triss!

    SvaraRadera
  11. Det ser gott ut och det blev säkert en lyckad afton på matfronten. :-)

    SvaraRadera
  12. Salladen såg då jätte god ut, den skulle jag gärna ätit upp ;)

    SvaraRadera
  13. Du verkar ha haft en god lördagkväll!! Härliga matfoton!!

    SvaraRadera
  14. Underbara bilder med läcker mat

    SvaraRadera
  15. Ostbricka är så gott:) men jag tar gärna en småkaka eller två.. gillar ju små torrisar;)
    Fint fotat så där matigt:)

    SvaraRadera
  16. Kan tänka mig att lördagen blev lyckad. Verkar så när jag ser dina foton :-) Anar att det var något grillat kött till den där salladen? Den ser väldigt smaskig ut! Att sitta efter middagen och småäta goda ostar och päron/vindruvor är inte alls dumt. Det gör vi själva då och då. En ostbricka kan förgylla en middag och förlänga samkvämet. Ett gott vin och ett par ostar, mums.
    Litet tips till Synnöve. Becel oliv är godare, tycker jag, om det nu ska vara bordsmargarin på smörgåsen. Det behövs ju oftast inte.

    SvaraRadera

Hjärteglad blir jag för varje litet ord du skriver